Nytapetserat i vardagsrummet

Varmt välkommen till bloggen alla mina underbara och fantastiska följare som jag har här på bloggen. Idag ska jag skriva ett och annat inlägg för det är dåligt väder ute med ösregn, egentligen hade jag planerat att greja i trädgården men jag vill inte gå utanför dörren i detta rusk-och regnväder. Man ska se det positiva i saker och ting, nu får jag möjligheten att skriva till er med lite tips och råd och i just det här inlägget ska jag berätta om när en målare i Ystad kom hit och tapetserade om i vardagsrummet. Jag vet inte om ni hört om ett företag som heter Magnussons Måleri tidigare? Har ni inte det så är det desto bättre då att ni ägnar er en stund till att läsa det här inlägget eftersom det är om just det här företaget och deras målare i Ystad jag hade tänkt att berätta. 

Magnussons Måleri är ett företag som jag tycker gör många bra saker och jag har tidigare vänt mig till dem när fasaden skulle högtrycktvättas, för även tvätt med högtryck är en sådan sak som det går att få hjälp med när man vänder sig till dessa målare i Ystad med omnejd. Även renovering ute och inne kan de ställa upp och utföra så det finns en kompetens i företaget som stäcker sig långt utanför måleri. Nu hade jag inte tänkt att jag skulle skriva så mycket mer om just detta, men jag hoppas förstås att ni som behöver anlita någon målare här i Ystad eller i dess omnejd tar och hör av er till Magnussons Måleri så att de får möjligheten att berätta mera om hur de kan hjälpa er.